GOSSIP

Eurovision: Το μήνυμα της Κατερίνας Ντούσκα λίγο πριν τον Α' Ημιτελικό [εικόνα]

Σήμερα ξεκινά και επίσημα ο 64ος Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision και 17 χώρες θα διεκδικήσουν απόψε την πρόκριση στο τελικό του Σαββάτου. Μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα και η Κύπρος.

Και καθώς είναι όλα έτοιμα στο Τελ Αβίβ για τη μεγάλη βραδιά, η Κατερίνα Ντούσκα, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Expo Tel Aviv, για να ερμηνεύσει το τραγούδι της "Better Love" με το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και ζήτησε από όλους να στηρίξουν απόψε την Ελλάδα.


Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια κάρτα που δείχνει όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον Α' Ημιτελικό και τα τηλέφωνα στα οποία μπορεί κανείς να καλέσει για να ψηφίσει την κάθε χώρα ή το νούμερο στο οποίο μπορεί να στείλει SMS.


H Ελλάδα είναι 16η στη σειρά εμφάνισης της αποψινής βραδιάς, ενώ πρώτη στη σκηνή θα ανεβεί η Τάμτα με το τραγούδι της Κύπρου.

Η Κατερίνα ζήτησε από τους followers της να τη βοηθήσουν να προκριθεί στον τελικό και τους εξήγησε πως ο καθένας μπορεί να κάνει μέχρι και 20 κλήσεις ή sms για να στηρίξει τη χώρα που επιθυμεί.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!