GOSSIP

Eurovision: O Γάλλος με τη ξανθιά περούκα είναι το νέο μεγάλο φαβορί [βίντεο]

Με το που έκανε τις πρόβες του στο Τελ Αβίβ, ο 19χρονος που εκπροσωπεί τη Γαλλία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, κάποιοι άρχισαν αμέσως τις συγκρίσεις με την Κοντσίτα και μιλούν για το νέο μεγάλο φαβορί.

Η Γαλλία ανήκει στις λεγόμενες "Big Five" χώρες, που δεν διαγωνίζονται στη φάση των Ημιτελικών και οι συμμετοχές τους στη Eurovision πηγαίνουν κατευθείαν στον τελικό.


Και φέτος τη Γαλλία, εκπροσωπεί ο 19χρονος Bilal Hassani, που κατάγεται από το Μαρόκο και είναι διάσημος YouTuber στη χώρα του.


Ο Bilal, τραγουδά το "Roi" μια όμορφη μπαλάντα, αλλά κλέβει τις εντυπώσεις με τη σκηνική του παρουσία, όπου εμφανίζεται ντυμένος στα λευκά, φορώντας μια μακριά κατάξανθη περούκα, έχοντας πλάι του μια χορεύτρια που έχει αρκετά παραπανίσια κιλά και το τραγούδι του μιλά για το πως πρέπει ο καθένας να αποδέχεται τον εαυτό του ως έχει.


Η Γαλλία, πλέον έχει εκτοξευτεί στην τρίτη θέση στα προγνωστικά για τη νίκη και θεωρείται το νέο μεγάλο φαβορί στο διαγωνισμό. Στην πρώτη θέση βρίσκεται σταθερά εδώ και καιρό το τραγούδι της Ολλανδίας και ακολουθεί η Σουηδία στη δεύτερη θέση.

Δείτε το βίντεο από την πρόβα τουθ  Bilal.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!