GOSSIP

Την πιο «τρομακτική ιστορία της ζωής της» αφηγήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου [βίντεο]

Σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, η γνωστή παρουσιάστρια εξηγεί γιατί επιστρέφει συνέχεια στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ, του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη για να το τάμα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κινδύνεψε να χάσει τον μπαμπά της το 2001 από πνευμονική εμβολή και ζήτησε από τον Άγιο Ραφαήλ να τον προσέχει. Από τότε επιστρέφει κάθε χρόνο για το τάμα της. Το 2008 μένει έγκυος στον μεγάλο της γιο, που πήρε το όνομα Φίλιππος – Ραφαήλ. Και όπως εξηγεί, το όνομα Ραφαήλ το πήρε προς τιμή του Αγίου. Τι είχε συμβεί; 

Έγκυος στον 5ο μήνα, μόνη στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα Πάσχα, και καθώς μαγείρευε, πήρε φωτιά το λάδι και έσκασε η φωτιά στο πρόσωπό της. Η κουζίνα καίγεται και καίγεται και η ίδια, και ζητάει βοήθεια έναν γείτονα, που για καλή της τύχη, δεν είχε φύγει για διακοπές του Πάσχα. Εκείνος, λοιπόν, κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και να σώσει τη Σίσσυ, την οποία μετέφερε σε κατάσταση πανικού στο νοσοκομείο. Φυσικά, το πρώτο πράγμα ήταν να ελέγξουν οι γιατροί αν το μωρό ήταν καλά, που ήταν και η βασική της έγνοια της ίδιας, και αφού επιβεβαιώθηκε ότι το μωρό ήταν καλά, ξέχασε τα δικά της εγκαύματα- που ήταν σοβαρά.

«Θεωρώ ότι ήμουν τυχερή μέσα σ’ αυτό που μου συνέβη, κι είχα ένα χεράκι από εκεί ψηλά», είπε η παρουσιάστρια. Από τότε, λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου πηγαίνε συνέχεια στη Μυτιλήνη, την οποία έχει αγαπήσει και προτείνει σε όλους να επισκεφτούμε κάποια στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!