GOSSIP

Eurovision: Ανατροπή στα προγνωστικά - Εκτός 10άδας Ελλάδα & Κύπρος

Καθώς απομένουν λίγες μόνο μέρες μέχρι τους πρώτους ημιτελικούς του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, όλα αλλάζουν την τελευταία στιγμή στα προγνωστικά. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι το τραγούδι - φαβορί για τη νίκη.

Το τραγούδι της Ολλανδίας, παραμένει το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αλλά τώρα που όλες οι χώρες (και οι Big 5: Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, που πηγαίνουν πάντα απευθείας στον τελικό) ολοκλήρωσαν τις πρόβες τους, είδαμε κάποιες μεγάλες αλλαγές στα προγνωστικά της πρώτης δεκάδας.


Η Ελλάδα και η Κύπρος, που σταθερά εδώ και καιρό, ήταν μέσα στη δεκάδα, πλέον έπεσαν στην 11η και 12η θέση αντίστοιχα, καθώς στη δεκάδα, μπήκε το τραγούδι της Γαλλίας το οποίο σκαρφάλωσε στην 5η θέση στα προγνωστικά.


Από την άλλη, το τραγούδι της Ρωσίας, με τον Sergey Lazarev, έπεσε από τη δεύτερη θέση στη τρίτη, καθώς η δεύτερη ανοιχτή πρόβα, απογοήτευσε, καθώς ο τραγουδιστής και η ομάδα του αντιμετώπισαν σοβαρά σκηνικά προβλήματα.


Έτσι πλέον στη δεύτερη θέση βρίσκεται το τραγούδι της Σουηδίας, αν και η διαφορά από το τραγούδι της Ολλανδίας δείχνει να είναι μεγάλη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!