GOSSIP

H 61χρονη Sharon Stone πόζαρε τόπλες στη Vogue [εικόνες & βίντεο]

Το τεύχος Μαΐου της έκδοσης του περιοδικού Vogue στην Πορτογαλία, είναι αφιερωμένο στο σεξ και στο εξώφυλλο φιγουράρει τόπλες το απόλυτο sex symbol των προηγούμενων δεκαετιών, η χολιγουντιανή σταρ Sharon Stone.

H Stone είναι πλέον 61 ετών, αλλά διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί και η ίδια δεν δίστασε να ποζάρει σε πόζες που σε όλους θύμισαν τις αισθησιακές σκηνές από την ταινία "Βασικό Ένστικτο".


Και στη συνέντευξη που συνοδεύει την αισθησιακή φωτογράφηση και το εξώφυλλο η Stone μίλησε για τα όσα η ίδια έζησε ως γυναίκα που έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ και μεταξύ άλλων είπε: Όταν ξεκίνησα σε αυτόν τον κλάδο, ο όρος "fuckable" χρησιμοποιήθηκε από στελέχη στα στούντιο για να αξιολογήσουν αν είχε κάποιος το προφίλ για να παίξει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο. Θα κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και θα συζητούσαν για τον καθένα από εμάς εάν ήταν πράγματι "fuckable. Για μένα πίστευαν ότι δεν ήμουν».


Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Παραμελούν τις γυναίκες; Ναι, χωρίς αμφιβολία. Και ειλικρινά, οι γυναίκες δεν εκπροσωπούνται όπως τους αξίζει ή όπως πραγματικά είναι. Οι περισσότερες ταινίες είναι γραμμένες από άντρες, δημιουργούνται από άντρες και "σκέφτονται" με μια αρσενική νοοτροπία. Οι γυναίκες που παρουσιάζονται είναι υπό το αντρικό πρίσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χαρακτήρες μου είναι μεθυσμένοι, εθισμένοι ή τρελοί, είναι ο μόνος τρόπος για να αντέξω ειλικρινά τη συμπεριφορά τους».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • S H A R O N • S T O N E • (@sharonstonenotofficial) on May 5, 2019 at 10:20am PDT


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • S H A R O N • S T O N E • (@sharonstonenotofficial) on May 6, 2019 at 4:48am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!