GOSSIP

Γιατί ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Παλατιού "κράζει" τους Meghan & Harry;

O Dickie Arbiter, είναι γνωστός Βρετανός παρουσιαστής και δημοσιογράφος και μέχρι το 2000 υπήρξε ο επίσημος εκπρόσωπος Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ και σήμερα φαίνεται να έχει γίνει έξαλλος με κάτι που έκαναν οι Meghan & Harry.

Ο Arbiter, που και στο παρελθόν έχει εκφράσει την οργή του για το πως η Meghan Markle κατά καιρούς δεν σεβάστηκε το βασιλικό Πρωτόκολλο, τώρα εμφανίζεται να έχει θυμώσει με τον τρόπο με τον οποίο ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, επέλεξαν να παρουσιάσουν το νεογέννητο μωρό τους στο ευρύ κοινό.


Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησης του στα social media, ο Arbiter, έμμεσα κατηγορεί την Meghan Markle πως έκανε μεγάλη αβάντα σε μια φίλη της, εις βάρος των βρετανικών ΜΜΕ.


Ο Arbiter αναφέρεται στο γεγονός πως στη σημερινή επίσημη πρώτη παρουσίαση του μωρού, το ζευγάρι είχε καλέσει τις κάμερες του αμερικανικού τηλεοπτικού Δικτύου CBS.

Και στην ουσία έμμεσα υπαινίσσεται πως η Meghan φρόντισε να "αβαντάρει" το κανάλι, όπου τυγχάνει να είναι παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής η κολλητή φίλη της Markle, η διάσημη παρουσιάστρια Gayle King.

Μάλιστα χαρακτηρίζει ανόητη τη δικαιολογία, πως δόθηκε πρόσβαση στην παρουσίαση του μωρού στην κάμερα ενός αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, για να μπορέσουν να έχουν οι αμερικανικές πρωινές εκπομπές πλάνα από την παρουσίαση, εξηγώντας πως όλα τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν συνεργασίες με άλλα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα όπως το NBC και το ABC


Θυμίζουμε πως η Gayle King, ήταν μεταξύ των διάσημων καλεσμένων που πήγαν στο baby shower party που είχε κάνει η Meghan Markle στη Νέα Υόρκη. Και ο Arbiter, δεν είναι ο μόνος που κατηγορεί το ζευγάρι πως "έστησε" την παρουσίαση του παιδιού με τέτοιον τρόπο, ώστε να ευνοηθεί η φίλη της Markle και τα αμερικανικά ΜΜΕ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!