GOSSIP

Τι απάντησε ο Brad Pitt όταν ρωτήθηκε αν έχει ξανά δεσμό με την Aniston;

O γάμος του Brad Pitt και της Jennifer Aniston κράτησε μόνο 5 χρόνια, και όλοι θεωρούν πως αυτός ο γάμος διαλύθηκε εξαιτίας του θυελλώδους έρωτα του Brad Pitt με την μετέπειτα σύζυγό του Angelina Jolie.

Και όταν το 2016 ανακοινώθηκε το διαζύγιο Pitt - Jolie, τα tabloids άρχισαν σχεδόν αμέσως να σχολιάζουν το σενάριο επανασύνδεσης του Pitt με την Aniston.


Ακόμα και σήμερα οι φήμες, πως οι δυο πρώην σύζυγοι είναι ξανά ζευγάρι δεν σταματούν και δημοσιεύματα αναφέρουν απίστευτα σενάρια: πως ο Pitt αγόρασε σπίτι στην Aniston, πως η Aniston είχε ερωτικές σχέσεις με τον Pitt όσο αυτός ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Jolie.


Μετά δε και την εμφάνιση του Pitt στο πάρτι γενεθλίων της Anistonπου έγινε πριν λίγους μήνες, οι φήμες ξαναφούντωσαν.


Και τώρα το Cosmopolitan αναφέρει πως ένας φωτογράφος ρώτησε τον Pitt αν αληθεύει πως βγαίνει ξανά με την Aniston και η απάντηση του Pitt ήταν "Ω Θεέ μου!" που μάλλον σημαίνει πως οι φήμες δεν ισχύουν.


Η δε Aniston σε νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Harper's Bazaar επίσης διέψευσε πως βγαίνει με κάποιον (άρα και με τον Pitt) αυτό το διάστημα και εξήγησε πως δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά μετά και το διαζύγιό της με τον Justin Theroux, απλά τόνισε πως δεν έχει χρόνο για έρωτες και ραντεβού αυτό το διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!