GOSSIP

Ο λόγος που η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει βαφτίσει το παιδί της

Τον Απρίλιο του 2018, η Ελεονώρα Μελέτη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί: ένα κοριτσάκι που απέκτησε με το σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και τώρα, πάνω από ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της, η γνωστή παρουσιάστρια εξηγεί γιατί δεν βιάζεται να βαφτίσει το παιδί της.

Η Ελεονώρα παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό και ρωτήθηκε και για το αν έχει πλάνα για θρησκευτικό γάμο, για τη βάφτιση της κόρης της ή και για νέα εγκυμοσύνη και δείτε τι απάντησε.

Ο πολιτικός γάμος έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» και θα ήθελα να μου πεις τι έχετε αποφασίσει για τον θρησκευτικό γάμο και τη βάπτιση της μικρής. Είχες πει σε συνέντευξη σου το φθινόπωρο πως είναι μια σκέψη να τελέσετε και τα δύο μυστήρια μαζί...

«Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα μου. Έχει γίνει ο πολιτικός. Η βάπτιση θα αργήσει ακόμη. Συνειδητά. Θέλουμε να μεγαλώσει λίγο η μικρή.

Να μη νιώθει άβολα έχοντας γύρω της αρκετό κόσμο, να μπορεί να ακούσει μια δυο οδηγίες και στην τελική να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί».

Ένα δεύτερο παιδί θέλετε; 

«Το συζητάμε. Ίσως λίγο περισσότερο το θέλει ο Θοδωρής που προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια. Εγώ είμαι λίγο πιο επιφυλακτική, μάλλον γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!