GOSSIP

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε την υπέρογκη αμοιβή που έχει πάρει στην tv

Με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης, σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία ο γνωστός μουσικός παραγωγός αποκάλυψε την αμοιβή του όταν εργάζονταν ως κριτής σε talent show, ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποκάλυψε πως ο ίδιος έπαιρνε το τριπλάσιο ποσό!

Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Όλα Λάθος και μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο θυμήθηκαν τα τεράστια χρηματικά ποσά που έχουν πάρει στην τηλεόραση. Ο Νίκος Μουρατίδης ανέφερε πως στο Fame Story, όπου βρισκόταν στην κριτική επιτροπή κατά τη διάρκεια των live επεισοδίων του talent show, έπαιρνε 7.000 ευρώ το επεισόδιο, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε πως έχει πάρει ποσό τρεις φορές παραπάνω σε εκπομπή για να κάνει το ίδιο.

«Στο Fame Story ξέρεις πόσα έπαιρνα; 7,000 ευρώ το επεισόδιο! Πήγαινα, καθόμουνα, έλεγα αυτά που έλεγα και μου έδιναν εφτά. Άσε που όταν με ζήτησαν από ένα άλλο κανάλι είπα ότι θέλω και πριμ μεταγραφής και μου έδωσαν είκοσι», είπε ο Νίκος Μουρατίδης. Ο Πέτρος Κωστόπουλος τότε ανέφερε: «Έχω πάρει σε εκπομπή τρεις φορές παραπάνω, κάνοντας το ίδιο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!