GOSSIP

H Lady Gaga τους άφησε όλους άφωνους με αυτό που φόρεσε στο pre - Met Gala

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι να ξεκινήσει η παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί του ετήσιου Met Gala, του μεγαλύτερου fashion event στον κόσμο και φέτος οικοδέσποινα είναι η Lady Gaga, η οποία ήδη φρόντισε να αφήσει τους πάντες άφωνους.

Η Lady Gaga, θα έχει στο πλευρό της ως οικοδεσπότη το διάσημο τραγουδιστή και ηθοποιό Harry Styles και οι δυο τους ήδη βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, εν όψει του Met Gala που θα γίνει σήμερα στο Metropolitan Μουσείο στο Μεγάλο Μήλο.


Και πριν λίγες ώρες έγινε και το pre Met Gala πάρτι που κάθε χρόνο διοργανώνει η ισχυρή κυρία της μόδας και διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour.


Η Lady Gaga φυσικά και ήταν παρούσα στο πάρτι και μας έδειξε πως προφανώς σκοπεύει να κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό Met Gala, αφού ήδη κατάφερε να αφήσει τους πάντες άφωνους με αυτά που φόρεσε στο πάρτι της Wintour.


H σταρ του πενταγράμμου και πλέον και του σινεμά, επέλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο, απίστευτα ογκώδες, ριγέ μίνι φόρεμα με βολάν, που το συνδύασε με εντυπωσιακό καπέλο, μικροσκοπικό τσαντάκι και τα χαρακτηριστικά παπούτσια με τις τεράστιες πλατφόρμες που συνηθίζει να φοράει η 33χρονη σταρ, ενώ έκανε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με μπλε σκιά.
 

Τώρα όλοι περιμένουν να δουν τι θα φορέσει και στα σκαλιά του Met Gala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on May 5, 2019 at 4:55pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!