GOSSIP

Eurovision: Έγινε η πρώτη on stage πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα [βίντεο]

Μετά την Τάμτα, που εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, η οποία ήταν και η πρώτη που ανέβηκε στη σκηνή του Τελ Αβίβ για να κάνει πρόβα, και η ελληνική συμμετοχή με την Κατερίνα Ντούσκα, έκανε την πρώτη on stage πρόβα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ελλάδα και Κύπρος διαγωνίζονται τη βραδιά του 1ου Ημιτελικού.


Και η Κατερίνα Ντούσκα, λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά, παρουσίασε ένα... θεατράλε σκηνικό, που θυμίζει πολύ το βιντεοκλίπ του Better Love.


Η ίδια η Κατερίνα Ντούσκα φοράει ένα vintage, λευκό φόρεμα με διαφάνεια, που στην πλάτη έχει ασημί στρας, ενώ στο κεφάλι της έχει τέσσερις άσπρες πέρλες. Την πλαισιώνουν πέντε χορεύτριες. Οι δυο χορεύτριες είναι ντυμένες με κολάν άσπρα, μπλούζες άσπρες/διάφανες και κρατάνε ξίφη. Οι άλλες τρεις χορεύτριες, που είναι και τα φωνητικά της συμμετοχής μας, φοράνε κίτρινα φορέματα, με μεγάλα, τούλινα μανίκια.

Η μια κοπέλα κρατάει μια τεράστια μπάλα στα χέρια της, την οποία και θα πετάξει στο κοινό - ένα διαδραστικό σκηνικό εύρημα που δεν έχουμε ξαναδεί στη Eurovision.


Πάντως αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές στη σκηνική παρουσίαση του Better Love, αφού λέγεται πως η ελληνική αποστολή έχει ζητήσει να αλλάξει το φόντο με τα ροζ λουλούδια λωτού και έχει ζητήσει και άλλες αλλαγές από τους διοργανωτές.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!