GOSSIP

Έκπληξη: Η Keira Knightley αποκάλυψε πως είναι και πάλι έγκυος [εικόνες]

Νέο baby boom προβλέπεται στο Χόλιγουντ, αφού εκτός από την Blake Lively που πριν από λίγες ώρες, αποκάλυψε πως περιμένει και τρίτο παιδί, μια ακόμη χολιγουντιανή σταρ επίσης αποκάλυψε πως είναι ξανά έγκυος.

Ο λόγος για τη διάσημη Βρετανίδα ηθοποιό Keira Knightley, που έχει πρωταγωνιστήσει και σε blockbusters όπως "Οι Πειρατές της Καραϊβικής", η οποία ενώ φέτος είχε ξεκινήσει ξανά γυρίσματα ταινιών, μετά από μια σύντομη απουσία δύο ετών, λόγω της γέννησης της κόρης της Edie,.


H Edie, είναι πλέον 4 ετών και η διάσημη μητέρα της συχνά έχει μιλήσει δημόσια, για το πόσες δυσκολίες αντιμετώπισε στην κύηση, στη γέννα και στην ανατροφή της κόρης της. Και όμως τώρα είναι ξανά έγκυος.

Μάλιστα φέτος η Keira πρωταγωνιστεί σε 4 ταινίες και όλοι σχολίαζαν πως η διάσημη ηθοποιός μετά την άτυπη... άδεια εγκυμοσύνης, είχε πέσει ξανά με τα μούτρα στην καριέρα της.


Αλλά τώρα, μάλλον θα χρειαστεί να απέχει ξανά από τα γυρίσματα ταινιών, αφού είναι ξανά έγκυος και περιμένει και δεύτερο παιδί με τον σύζυγό της κια γνωστό μουσικό, τον 35χρονο James Righton.


Η Keira εμφανίστηκε σε εκδήλωση του οίκου Chanel στο Παρίσι, έχοντας πλάι της το σύζυγό της, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2013 και έδειξε σε όλους τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!