GOSSIP

Eurovision: Οι δηλώσεις που έκανε η Τάμτα πριν αναχωρήσει για Τελ Αβίβ

Μετράμε πλέον αντίστροφα, μέχρι το μεγάλο τελικό του φετινούς διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ και η Τάμτα που φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο ήδη έφυγε για Ισραήλ.

Η Τάμτα αναχώρησε σήμερα από Ελλάδα για Ισραήλ, καθώς την ερχόμενη Κυριακή ξεκινά τις πρόβες.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την τραγουδίστρια στο Ελευθέριος Βενιζέλος και εξασφάλισαν δηλώσεις της, λίγο πριν αναχωρήσει. Η Τάμτα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως μαζί της θα είναι η κόρη της και η μητέρα της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Κύπρο, αλλά και την Ελλάδα.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήρθε η στιγμή και πάω! Νομίζω αγχωμένη ήμουνα, γιατί όλα τα διαδικαστικά ήταν λίγο δύσκολα. Όλα ήταν τελευταία στιγμή… ως συνήθως! Δεν έχω ιδέα για τα στοιχήματα, δεν έχω κοιτάξει τίποτα ούτε θα ήθελα να κοιτάξω. Θα πάω και όπου βγει! Θα πάω και θα είναι μαζί μου η μαμά και η κόρη μου. Όταν άκουσα ότι θα εμφανιστώ πρώτη στον ημιτελικό είπα: “Θεέ μου, γιατί με δοκιμάζεις άλλο; Δεν ξέρεις ότι είμαι δυνατή;”. Όσο με αγχώνει τόσο με πωρώνει. Θα είμαι ικανοποιημένη με οποιαδήποτε θέση! Πάω να ζήσω μία υπέροχη εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω την Ελλάδα γιατί μου έδωσε τις βάσεις να φτάσω εδώ που έχω φτάσει!”, ανέφερε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!