GOSSIP

Η Χριστίνα Μπόμπα "χτύπησε" τατουάζ για χάρη του Σάκη Τανιμανίδη [εικόνες]

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πρόσφατα γιόρτασε στον Άγιο Δομίνικο τα 38α γενέθλιά του και αναμφίβολα το καλύτερο δώρο του το έκανε η σύζυγός του.

Ο παρουσιαστής του Survivor, και η σύζυγός του πέρασαν μαζί το Πάσχα και μάλιστα έκαναν ακόμα και... greek γλέντι, ψήνοντας παϊδάκια.


Παράλληλα ο Σάκης γιόρτασε και τα γενέθλιά του και η Χριστίνα μας έδειξε το δώρο - έκπληξη που του έκανε.


Συγκεκριμένα η Χριστίνα χτύπησε στο χέρι της ένα τατουάζ που συμβολίζει και τους δυο. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν συνδυασμό των αρχικών γραμμάτων των ονομάτων τους που σχηματίζουν μια σταγόνα.

Η Χριστίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι του Σάκη Τανιμανίδη και φαίνεται το τατουάζ:

«Σήμερα γιορτάζεις και μαζί σου και όλοι εμείς που φέρνεις φως και χαρά και πολλή τρέλα στη ζωή μας! Χρόνια πολλά αγάπη μου! Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι για πάντα αυτός ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω με την πιο μεγάλη καρδιά! Όσο για το νέο μου απόκτημα tattoo το έχω ονομάσει “this is us” , εγώ κι εσύ μαζί “c+s = one drop».

Τα σχόλια έπεσαν βροχή, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε με την ατάκα του ο Σάκης Τανιμανίδης απαντώντας με χιούμορ: «…Δηλαδή τώρα πρέπει να κάνω κι εγώ tattoo?» και την Χριστίνα Μπόμπα να απαντά με… απειλητικές διαθέσεις: «Το καλό που σου θέλω!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!