GOSSIP

Όλες οι λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της Βάσως Λασκαράκη [βίντεο]

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες και έκανε το γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, σχεδόν στα κρυφά!

Ο γάμος του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου.

Η μυστικότητα ήταν τέτοια, που δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο, ούτε η Αθηνά Οικονομάκου, ούτε καμιά άλλη από τις διάσημες φίλες της Βάσως.

Αυτό είναι το εκκλησάκι που είχε επιλέξει το ζευγάρι για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στον γάμο συνόδευσε τη Βάσω Λασκαράκη, η κόρη της Εϋα.

Αυτός ήταν ο πρώτος θρησκευτικός γάμος για τη Λασκαράκη, αφού με τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει ότι ήταν κατά του θρησκευτικού γάμου, ωστόσο φαίνεται πως άλλαξε γνώμη. 

Οσο για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, εκείνος βρισκόταν στο Παρίσι με την αγαπημένη του. 

Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,  Ρίτσα και η νύφη του Λένια.

Το πάρτι του γάμου έγινε στο σπίτι - κτήμα της Οικογένειας Παπακαλιάτη. Εκεί στήθηκαν τα τραπέζια και έγινε η δεξίωση. Ο λόγος που επέλεξαν το συγκεκριμένο σημείο για τη δεξίωση είναι ότι ο Λευτέρης Σουλτάτος εργάζεται ως σεφ σε ένα από τα ξενοδοχεία της οικογένειας Παπακαλιάτη, στις Γούρνες Ηρακλείου.  

Μια από τις καλεσμένες, ανέβασε στα social media και ένα βίντεο με ένα στιγμιότυπο από τη δεξίωση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!