GOSSIP

Το νέο baby shower της Kim Kardashian είχε ως θέμα την κανναβιδιόλη [βίντεο]

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να γεννηθεί το τέταρτο παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West, το οποίο θα είναι και το δεύτερο που θα αποκτήσει το διάσημο ζευγάρι μέσω παρένθετης μητέρας.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Kim, μετά τη γέννηση του γιου της Saint και της κόρης της North, αντιμετώπισε σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα, έτσι απέκτησε μια κόρη, την Chicago μέσω παρένθετης μητέρας και ένα χρόνο μετά τη γέννηση της Chicago, το ζευγάρι θα αποκτήσει έναν ακόμη γιο, με παρένθετη μητέρα.


Το αγοράκι, αναμένεται να γεννηθεί την πρώτη εβδομάδα του Μαίου, έτσι η Kim αποφάσισε να κάνει ένα baby shower πάρτι στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.


Μόνο που σε αντίθεση με τα άλλα baby shower parties που είχε κάνει στο παρελθόν η ίδια και οι αδελφές της, αυτό το πάρτι δεν θύμιζε κανένα άλλο πάρτι της οικογένειας Kardashian, αφού δεν ήταν μια χλιδάτη... υπερπαραγωγή, αλλά θύμιζε μάθημα γιόγκα,και πάρτι που μπορεί να έκανε ο Τζον Λένον με την Γιόκο Όνο.

Σκοπός ήταν όλοι οι καλεσμένοι να χαλαρώσουν, για αυτό φόρεσαν παντόφλες (φυσικά ήταν Yeezy) και άραξαν στον κήπο, ενώ το θέμα του πάρτι ήταν το CBD.

 Πρόκειται για τη γνωστή και ως κανναβιδιόλη (CBD), που είναι μια φυσική και φυτική ουσία, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της κάνναβης. Ανήκει στην οικογένεια των λεγόμενων ‘κανναβινοειδών’, τα οποία είναι με απλά λόγια τα συστατικά που απαρτίζουν την κάνναβη. Το CBD, θεωρείται πως δεν θεωρείται παραισθησιογόνο όπως η κάνναβη, αλλά λέγεται πως χαρίζει ευεξία και πως έχει ευεργετική δράση στον οργανισμό και θεωρείται ένα από τα νέα wellness trends.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Apr 28, 2019 at 8:34am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Apr 28, 2019 at 8:34am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Apr 28, 2019 at 5:44am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!