GOSSIP

H Britney Spears σπάει τη σιωπή της μετά την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική

Η διάσημη τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα έχει μπει σε ψυχιατρική κλινική αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να στείλει ένα μήνυμα στους φαν της.

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως η διάσημη τραγουδίστρια μπήκε σε ψυχιατρική κλινική.


Η είδηση αρχικά δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Variety, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Britney δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του πατέρα της Jamie.


Ο πατέρας της, εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχει χρειαστεί να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις μετά από ρήξη του παχέος εντέρου, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν έχει βελτιωθεί.

Και η ίδια η σταρ είπε μέσω Instagram πως χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της και έμμεσα επιβεβαίωσε την είδηση.

 

Όμως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν emails στο hashtag #freebritney τα οποία έκαναν τους φαν της Britney να θεωρούν πως κάποιοι "ελέγχουν" τη διάσημη τραγουδίστρια και δεν την αφήνουν να πάρει καμιά απόφαση για τη ζωή της και πως η εισαγωγή της σε κλινική έχει γίνει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Spears.

 

Τώρα η Brintey μέσω ενός βίντεο, αναφέρθηκε σε αυτά τα emails και είπε πως τα έγραψε ο πρώην μάνατζερ της και όχι η ίδια και ζήτησε από τους φαν της να μην πιστεύουν όσα βλέπουν, ακούν και διαβάζουν.

«Ήθελα να πω απλά ένα “γεια” γιατί όσα λέγονται για μένα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Υπάρχουν φήμες, απειλές στην οικογένεια μου και την ομάδα μου και τόσα τρελά πράγματα που έχουν ειπωθεί. Προσπαθώ να έχω λίγο χρόνο για εμένα, αλλά όλα όσα συμβαίνουν το κάνουν πιο δύσκολο. Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε και ακούτε και τα ψεύτικα emails που κυκλοφορούν. Δεν εί8ναι γραμμένα από εμένα.... Η κατάσταση μου είναι ανεπανάληπτη, αλλά σας υπόσχομαι ότι κάνω το καλύτερο που είναι δυνατό να συμβεί αυτή τη στιγμή. Ίσως να μη το ξέρετε αυτό για εμένα, αλλά είμαι δυνατή και παλεύω για αυτό που θέλω. Η αγάπη και η αφοσίωση σας είναι εκπληκτική, αλλά αυτό που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι ιδιωτικότητα για να αντιμετωπίσω όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη ζωή μου. Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα σας ήμουν ευγνώμων για πάντα. Σας αγαπώ!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Apr 23, 2019 at 6:30pm PDT

 

Ο Sam Lutfi, πρώην μάνατζερ της Britney, έσπευσε μέσω social media να διαψεύσει τα όσα του καταλογίζει η Spears και κάνει λόγο για επικοινωνιακό κόλπο της ομάδας συνεργατών της Brintey για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σταρ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!