GOSSIP

Γιατί οι Χρηστίδου - Μαραντίνης αποφάσισαν να ανακοινώσουν χθες το διαζύγιό τους;

Ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης και η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρητίδου, ήταν μαζί στη ζωή εδώ και 13 χρόνια και σε λίγους μήνες θα γιόρταζαν την 10η επέτειο του γάμου τους, αλλά οι δυο τους ανακοίνωσαν πως χωρίζουν.

Η είδηση του διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού έσκασε χθες σαν βόμβα, μετά την ανάρτηση της κοινής ανακοίνωσης για το χωρισμό τους, που έκαναν και οι δυο στα προφίλ τους στο Instagram.


Και τώρα διαβάζουμε πως δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης ημέρας για να γίνει η ανακοίνωση του διαζυγίου και πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του. εδώ και μήνες.


Συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως εδώ και περίπου 9 μήνες, όσοι γνώριζαν καλά το ζευγάρι, ήξεραν πως σύντομα θα έλθει ο χωρισμός, αφού οι δυο τους είχαν σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις και εξόδους τους, έβγαιναν με διαφορετικές παρέες και κυκλοφορούσαν μαζί, μόνο όταν μαζί τους και τα δυο τους παιδιά. Παράλληλα είχαν μειώσει τις κοινές αναρτήσεις στα social media, κάτι που για χρόνια το έκαναν συχνά. Πράγματι η τελευταία ανάρτηση με τους Θοδωρή και Σίσσυ είχε γίνει στο προφίλ της Χρηστίδου στο Instagram στις 4 Απριλίου.


Γιατί όμως επέλεξαν να ανακοινώσουν το διαζύγιο, λίγο πριν το Πάσχα;


Σύμφωνα με το protothema.gr, η επιλογή της ημερομηνίας δεν ήταν τυχαία, αφού το ζευγάρι, επέλεξε αυτή την ημερομηνία, καθώς και η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης γνώρισαν καλά πως τα εβδομαδιαία gossip περιοδικά είχαν ήδη κλείσει τα τεύχη τους και είχαν τυπωθεί, ενώ λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, οι περισσότερες lifestyle τηλεοπτικές εκπομπές δεν προβάλλονται.


Έτσι το ζευγάρι εξασφάλισε πως θα περιορίσει τα σχόλια που μοιραία προκάλεσε η ανακοίνωση του χωρισμού.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!