GOSSIP

Ο Πάνος Κιάμος είπε πως έχει χτυπηθεί από.. πιρούνι ενώ τραγουδούσε [βίντεο]

Τελικά το να τραγουδά κανείς στα μπουζούκια δεν είναι καθόλου εύκολο και οι κίνδυνοι που κρύβει το επάγγελμα του λαϊκού τραγουδιστή είναι πολλοί και... αναπάντεχοι.

Και μπορεί η Ariana Grande στο Coachella να θύμωσε επειδή κάποιος της πέταξε ένα λεμόνι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτό που αποκάλυψε πως έπαθε ο Έλληνας τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, που μιλώντας στις κάμερες εξομολογήθηκε πως έχει χτυπήσει από.... πιρούνι, ενώ ήταν πάνω στη σκηνή.

Ο Πάνος Κιάμος αποκάλυψε το σοβαρό ατύχημα που είχε πάνω στην πίστα λέγοντας: «Έχω φάει πιρούνι, χωρίς να το θέλει ο άλλος. Με έχει χτυπήσει κατά λάθος, το κατάλαβε ο άνθρωπος και μου ζήτησε συγγνώμη».

Παράλληλα αποκάλυψε πως ένα τραγούδι που ήταν να το πει ο ίδιος, δεν μπήκε τελικά στο δικό του album και το έκανε τεράστια επιτυχία κάποιος άλλος: «Έχω απορρίψει πρόσφατα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία. Το «Τώρα τι να το κάνω» ήταν γραμμένο για μένα, αλλά δεν μπήκε στον δίσκο και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν πειράζει, το πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος και έγινε επιτυχία. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, χάρηκα που έγινε επιτυχία, ήταν από τα τραγούδια που ήθελα».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!