GOSSIP

Κάποιος πέταξε ένα λεμόνι στην Ariana Grande και αυτή φρίκαρε [βίντεο]

H Ariana Grande έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο φετινό φεστιβάλ Coachella, αλλά όλοι μιλούν για την... επίθεση που δέχτηκε η ποπ σταρ, από ένα λεμόνι!

Στο βίντεο που  κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η 25χρονη ντίβα της ποπ εμφανίζεται να δέχεται μια λεμονόκουπα στο στήθος, ενώ βρίσκεται στη σκηνή του φεστιβάλ ερμηνεύοντας το τραγούδι NASA.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αμέσως μετά το περιστατικό η νεαρή τραγουδίστρια, εμφανώς ταραγμένη, έφυγε τρέχοντας από τη σκηνή φωνάζοντας «Τι διάολο; Κάποιος από εσάς μου πέταξε ένα λεμόνι! Γαμ*το!».

Ωστόσο μετά επέστρεψε στο «καθήκον» και πρόσφερε στους φαν της μια αξιομνημόνευτη εμφάνιση.

Οι φαν της 25χρονης είναι πεπεισμένοι ότι ο ένοχος πίσω από τη ρίψη της λεμονόκουπας ήταν ένας φαν της Beyonce. 

Αυτό που τους κάνει να το πιστεύουν είναι, από τη μία μεριά, η επιλογή του συγκεκριμένου φρούτου (που παραπέμπει στον τίτλο του εμβληματικού άλμπουμ Lemonade της Queen Bey), και από την άλλη τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Grande πήρε τα διπλάσια χρήματα από τη Beyonce για την εμφάνιση στο ίδιο φεστιβάλ το 2018.

Αν και μάλλον ψευδή, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει την οργή των φαν της Beyonce, που δεν ανέχονται να βλέπουν την «Βασίλισσά» τους... ριγμένη, πόσο μάλλον σε σχέση με μια τόσο νεότερη συνάδελφό της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!