GOSSIP

Ο Ηλίας Βρεττός είπε πως έχει κάνει σεξ με 3 γυναίκες μέσα σε μια μέρα [βίντεο]

Κατά καιρούς διάφοροι διάσημοι (από τον Γιάννη Σπαλιάρα μέχρι το Λευτέρη Πανταζή κ.ά.) μας έχουν αφήσει άφωνους με τα όσα έχουν αποκαλύψει και τους ισχυρισμούς τους,για την ερωτική τους ζωή, και τώρα στη λίστα προστέθηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.

Ο τραγουδιστής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντα και ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ σεξ με δύο γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο.

Ο Ηλίας Βρεττός απάντησε πως έχει κάνει σεξ με τρεις γυναίκες σε μια ημέρα: “Έχω κάνει με τρεις και δεν το λέω περιαυτολογώντας για αυτό το πράγμα. Κοίτα να δεις, όταν είμαι ερωτευμένος είμαι εκεί και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Έχουν υπάρξει φορές που στο τελείωμα μιας σχέσης έχω υπάρξει άπιστος. Όταν, όμως, είμαι μόνος θέλω να ζήσω. Δεν υπάρχει μέτρο. Στα 35 μου έχω καταλήξει ότι να μοιράζεις το κορμί σου σε διάφορα πρόσωπα είναι μεγάλη ψυχική φθορά και δεν είναι κάτι το οποίο σε γεμίζει ουσιαστικά. Έφτασε στο σημείο να σιχαθώ τον εαυτό μου από αυτό το πράγμα”!

Στη συνέχεια μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας: “Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και αυτή τη στιγμή, μπορώ να σου πω με το χέρι στην καρδιά, ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί πάρα πολύ από τα ερωτικά μου, και πολλές φορές πήραν μεγαλύτερη διάσταση από την δουλειά μου. Δεν είμαι διατεθειμένος να επιτρέψω να μου συμβεί ξανά. Θέλω να μιλάω με τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Δεν θέλω τίποτα να επισκιάσει αυτό το οποίο έχω χτίσει δέκα χρόνια με κόπο και ιδρώτα”.

Μάλιστα, ανέφερε πως υπήρξαν γυναίκες που ψωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, λόγω της δημοσιότητας: “Πολλές φορές βρέθηκαν δίπλα μου κοπέλες, οι οποίες μόλις βγήκαν στην δημοσιότητα άλλαξαν και ψωνίστηκαν”!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!