GOSSIP

Μάθαμε ποια ηθοποιός θα κάνει τη σύζυγο του Μαρκουλάκη στο Λόγω Τιμής

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν μια διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό να έχει προστεθεί στο καστ της σειράς Λόγω Τιμής, που μετά από χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση .

Συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ακουστεί πως τρεις γνωστοί ηθοποιοί, θα εμφανίζονταν στα νέα επεισόδια της σειράς, σε ρόλους - έκπληξη.

Μία εξ αυτών ήταν η Μαρία Ναυπλιώτου.


Και πράγματι, τώρα όχι μόνο επιβεβαιώθηκε πως η Μαρία Ναυπλιώτου θα συμμετέχει στη σειρά, αλλά μάθαμε πως θα υποδύεται τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.


Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο γνωστός ηθοποιός μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μιας φωτογραφία από τα γυρίσματα που συνεχίζονται πυρετωδώς και έγραψε: Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι ομως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου!".

Έτσι μάθαμε πως στο Λόγω Τιμής θα εμφανίζεται και ο ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που θα υποδύεται το σύζυγο της Βίκυς Βολιώτη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on Apr 16, 2019 at 10:55am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!