GOSSIP

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το γάμο της [βίντεο]

Η αναγγελία του γάμου της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη, με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Εστία, είχε σαν αποτέλεσμα όλοι να μάθουν πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί και προκλήθηκε μεγάλος ντόρος.

Και τώρα η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στις κάμερες για την... αποκάλυψη του γάμου της και ενώ φρόντισε να μην αποκαλύψει καμιά λεπτομέρεια, ταυτόχρονα παραδέχτηκε πως η ίδια περίμενε να γίνει μεγάλος ντόρος από τα ΜΜΕ με το γάμο της, αλλά ο σύντροφός της σοκαρίστηκε με όλο αυτό που έγινε.

Η ηθοποιός χωρίς να δώσει λεπτομέρειες, δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Σιγά που δεν θα το μαθαίνατε για τον γάμο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πέθανε και αυτή δεν πειράζει. Δεν ξέρω αν θα είναι παραδοσιακός ο γάμος, θα δείξει. Ανεβάζω φωτογραφίες με τον σύντροφό μου όταν αισθανθώ κάτι και κάποια φυτογραφία μου αρέσει. Δεν είναι και πάρα πολλές. Δυο-τρεις είναι. Ίσως τα stories είναι περισσότερα. Αν μου αρέσει κάτι θα το ανεβάσω. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Σουλτάτος έπαθε σοκ που η αναγγελία του γάμου έκανε τον γύρο των ΜΜΕ.

«Έχω γυρίσματα μέχρι τέλη Ιουνίου. Ό,τι μπορώ θα κάνω για τις προετοιμασίες του γάμου. Τη δημοσιότητα προσπαθεί ο καημένος να την αποδεχτεί. Μετά την αναγγελία του γάμου, όταν ένας άνθρωπος που δεν ξέρει από αυτά, σοκάρεται λίγο. Γιατί δεν πιστεύει ότι θα συμβεί. Εγώ το πίστευα.», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!