GOSSIP

Ο Πέτρος Φιλιππίδης τώρα τρόλαρε την Ντορέττα Παπαδημητρίου [βίντεο]

Μεγάλα κέφια έχει τον τελευταίο καιρό ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Αφού φρόντισε μέσω social media να τρολάρει από το "Εν Κουλί" μέχρι το νέο σποτ των Jumbo με τον Πέτρο Γαϊτάνο, τώρα έβαλε στο στόχαστρό του την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αφορμή για το νέο τρολάρισμα που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ήταν τα όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν βρέθηκε στο "εξομολογητήριο" του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο Θέμης την ρώτησε: “Με ποιον θα προτιμούσες να κλειστείς για μια ώρα στο ασανσέρ; Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή με τον Αντίνοο Αλμπάνη”; Να σας θυμίσουμε πως με τον Αντίνοο Αλμπάνη υπήρξε σε σχέση, ενώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο τα δημοσιεύματα τους ήθελαν για αρκετό καιρό να ήταν ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός απάντησε πως θα προτιμούσε να κλειστεί στο ασανσέρ με τον Ντάνο και εξήγησε τον λόγο: “Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο για να βγούμε από το ασανσέρ. Θα έβρισκε αυτός τον τρόπο”!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος συνεργάζεται με τον Αντίνοο Αλμπάνη στην παράσταση “Το Φινιστρίνι” θέλησε να τρολάρει τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά την απάντηση που έδωσε και το αποτέλσμα είναι απολαυστικό. Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να κλείνεται στο ασανσέρ με τον Αντίνοο Αλμπάνη και να… αναζητά τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Μάλιστα, στη λεζάντα σχολίασε: “«Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»ή «ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ»!!!!!δεν ειναι καινουργια εκπομπη,αλλα θα μπορουσε να γινει!!!!σκεφτειτε το!!!!και η ιδεα ειναι δικια μας,μην μας την παρετε!!!!”. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes “έπεσαν” βροχή από τους διαδικτυακούς του φίλους!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @petrosfilipp on Apr 14, 2019 at 7:41am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!