GOSSIP

H Kim Kardashian σκοπεύει να γίνει δικηγόρος αλλά χωρίς να σπουδάσει

Όταν όλη σου η ζωή (και της οικογένειάς σου) έχει γίνει τηλεοπτικό ριάλιτι, είναι λογικό όλοι να θυμούνται πως ποτέ δεν ολοκλήρωσες τις σπουδές σου και αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την Kim Kardashian, που όλοι γνωρίζουν πως ποτε δεν αποφοίτησε από το κολέγιο στο οποίο αρχικά πήγε.

Οπότε ήταν λογικό, χιλιάδες να απορήσουν όταν άκουσαν την Kim Kardashian να δηλώνει στην αμερικανική Vogue, πως αυτό το διάστημα διαβάζει για να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος.


Τα social media γέμισαν με σχόλια, για το πως γίνεται να πάρει άδεια εξασκήσεως ενός επαγγέλματος όπως είναι αυτό του δικηγόρου, κάποια που δεν έχει πάρει ποτέ πτυχίο από νομική σχολή.


Τελικά η Kim δεν κάνει κάτι παράνομο, αφού η Πολιτεία της Καλιφόρνια, είναι μια από τις 4 Πολιτείες στις ΗΠΑ, όπου μπορεί κανείς να γίνει δικηγόρος χωρίς να έχει πτυχίο από κάποιο κολέγιο ή πανεπιστήμιο.
Αρκεί να περάσει τις σχετικές εξετάσεις και να κάνει πρακτική εξάσκηση σε κάποια νομική εταιρεία.


Και αυτό κάνει τώρα η Kim, η οποία έχει ξεκινήσει ένα internship σε μια νομική εταιρεία του Σαν Ντιέγκο και δύο νομικοί τη βοηθούν να διαβάζει 18 ώρες την εβδομάδα.


Η Kim ξεκίνησε αυτή την μαθητεία της πρόσφατα και θα διαρκέσει 4 χρόνια και η ίδια ελπίζει πως θα είναι έτοιμη να δώσει τις εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος το 2022.
Και ναι αν περάσει τις εξετάσεις θα γίνει δικηγόρος!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!