GOSSIP

Μπήκε ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης - Τι συνέβη;

Νέες περιπέτειες με την υγεία του αντιμετωπίζει ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist, αφού λίγες μόνο μέρες μετά το πρόσφατο σοβαρό χειρουργείο που έκανε, τώρα χρειάστηκε να μπει ξανά στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας. Η επέμβαση πήγε καλά και μετά τη σύντομη νοσηλεία του, ο παρουσιαστής πήρε εξιτήριο. Όμως η μετεγχειρητική του πορεία δεν ήταν καλή και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι. 


Ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ ανάρρωνε στο σπίτι του, άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Στην αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, έκανε υπομονή, όταν όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι, αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τους θεράποντες γιατρούς του οι οποίοι και του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να επανεξεταστεί. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και είχε μολυνθεί από αυτό.


Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να νοσηλεύεται, όμως μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και όλα βαίνουν καλώς και σύντομα θα επιστρέψει –αυτή τη φορά σώος και αβλαβής- στο σπίτι του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!