GOSSIP

Διάσημος σεφ και κουμπάρος του Σουλτάτου δεν έχει ιδέα για το γάμο με τη Λασκαράκη

Τις τελευταίες μέρες πλήθος δημοσιευμάτων αναφέρουν πως η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος σχεδιάζουν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στους επόμενους μήνες.

Μάλιστα η εφημερίδα Espresso πρόσφατα αποκάλυψε πως ήδη έχει δημοσιευτεί η αναγγελία του γάμου του διάσημου ζευγαριού στην εφημερίδα Εστία.


Ωστόσο ένας φίλος και κουμπάρος του Λευτέρη Σουλτάτου, που είναι και ο ίδιος διάσημος και πολυβραβευμένος σεφ, αρνείται πως γνωρίζει κάτι για αυτό το γάμο.


Ο λόγος για τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως με τον Λευτέρη Σουλτάτο, δεν είναι μόνο συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες, αλλά και κουμπάροι, αφού έχει βαφτίσει την κόρη που ΄χει αποκτήσει ο Σουλτάτος από τον προηγούμενο γάμο του.


Και όταν ρωτήθηκε για το γάμο Σουλτάτου - Λασκαράκη, ο Λευτέρης Λαζάρου είπε: "Με τον Λευτέρη μας δένει μια φιλία πολλών χρόνων. Επίσης να σας πω πως του έχω βαφτίσει την κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. Είμαι νονός του παιδιού του. Εγώ αυτό που έχω να ευχηθώ στον Λευτέρη είναι η επιλογή του να είναι σωστή και καλή" και πρόσθεσε

"Ό,τι αποφασίζουν στη ζωή τους και τα δύο παιδιά να είναι ξεκάθαρο και να έχουν μια καλή πορεία. Εγώ θα πιστέψω πως παντρεύεται, όταν ο ίδιος με πάρει τηλέφωνο και μου το πει".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!