GOSSIP

To μήνυμα που έστειλε ο Mick Jagger μετά την επέμβαση στην καρδιά

O διάσημος τραγουδιστής των Rolling Stones, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και θέλησε να ενημερώσει, μέσω social media, τους φαν του για την πορεία της υγείας του.

Οι φαν του, 75χρονου σήμερα, Mick Jagger, ανησύχησαν όταν έμαθαν πως οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη περιοδεία τους, καθώς ο διάσημος τραγουδιστής υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά.

Τελικά όλα πήγαν καλά και ο Mick Jagger έγραψε στο twitter: "Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ενα τεράστιο ευχαριστώ και στο ιατρικό προσωπικό γιατί έκαναν εκπληκτική δουλειά".

Ο «γερόλυκος» της ροκ θα χρειαστεί να ξεκουραστεί για μια περίοδο, έπειτα από την αποκατάσταση του προβλήματος το οποίο διαπιστώθηκε σε έναν έλεγχο ρουτίνας. Εξαιτίας αυτού, οι Rolling Stones ανέβαλαν την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική. Το συγκρότημα αναμενόταν να δώσει 17 συναυλίες, που είχαν γίνει sold out.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!