GOSSIP

H Serena Williams κατα λάθος αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Markle;

Είναι γνωστό πως η διάσημη τενίστρια Serena Williams και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι κολλητές φίλες και είναι λογικό να γνωρίζει ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry.

Και τώρα πολλοί πιστεύουν πως η διάσημη τενίστρια, κατά λάθος αποκάλυψε το φύλο του μωρού, μολονότι, το βρετανικό παλάτι, ακόμα δεν το έχει αποκαλύψει επίσημα.


Συγκεκριμένα σε μια νέα συνέντευξη της Serena (που και η ίδια είναι μητέρα και έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την μόλις 1 έτους Olympia Ohanian, καρπός του γάμου της με τον ιδρυτή του ιδρυτή του διαδικτυακού "Reddit" Alexis Ohanian), έδινε συμβουλές προς άλλες μαμάδες.


Και σε αυτή τη συνέντευξη ακούστηκε να μιλάει για μια καλή φίλη της που είναι έγκυος αυτό το διάστημα και περιμένει να γεννήσει και πως ζητά συχνά συμβουλές από τη Serena γιατί φοβάται πως το παιδί της και η ίδια θα κάνουν διάφορα πράγματα.


Πολλοί υπέθεσαν πως η "φίλη" στην οποία αναφέρθηκε η Serena δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα του Σάσεξ και το γεγονός πως όταν μίλησε για το παιδί που περιμένει, είπε τη λέξη "she" (αυτή), κάνει πολλούς να πιστεύουν πως η Meghan περιμένει κοριτσάκι.


Φυσικά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα, αφού πριν από λίγες εβδομάδες, στο baby shower που έκαναν οι φίλοι της Meghan στη Νέα Υόρκη, δημοσιεύματα όπως αυτό του Us Weekly, μιλούσαν για πολλούς καλεσμένους που έφτασαν στο baby shower με δώρα τυλιγμένα σε γαλάζιο χαρτί και πολλοί είναι βέβαιοι πως η Meghan περιμένει αγόρι.


Το (άμεσο) μέλλον θα δείξει το πραγματικό φύλο του μωρού. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!