GOSSIP

Eurovision 2019: Ανατροπή στα προγνωστικά - Νέο φαβορί διεκδικεί τη νίκη

Καθώς πλησιάζουμε προς τις 18 Μαΐου και τη βραδιά του μεγάλου τελικού της Eurovision στο Τελ Αβίβ, διαρκώς αλλάζουν τα προγνωστικά για το ποια χώρα θα πάρει τη νίκη και τώρα εμφανίστηκε ένα νέο μεγάλο φαβορί.

Αρχικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ήταν το τραγούδι της Ρωσίας, όμως λίγες εβδομάδες μετά, το τραγούδι της Ολλανδίας "Arcade" με τον Duncan Laurence, εκτοξεύτηκε στην κορυφή της λίστας με τα προγνωστικά του eurovisionworld.com (εκεί παρουσιάζονται τα προγνωστικά των μεγαλύτερων γραφείων στοιχημάτων) εκτοπίζοντας από την κορυφή τον Ρώσο Sergey Lazarev με το τραγούδι "Scream".


Και τώρα ένα νέο φαβορί εμφανίστηκε και εκτόπισε τον Sergey στην τρίτη θέση της κατάταξης, αφού πλέον στη δεύτερη θέση βρίσκεται το τραγούδι της Ελβετίας, το οποίο σκαρφάλωσε δεκάδες θέσεις στα προγνωστικά.


Με απευθείας ανάθεση, την  Ελβετία  θα εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision, ο 24χρονος Luca Hänni με το τραγούδι "She Got Me" .

 


Ο Luca από τη Βέρνη στο παρελθόν έχει κερδίσει τηλεοπτικό talent show στη Γερμανία και δισκογραφικά έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε Ελβετία, Γερμανία και Αυστρία.


Πάντως, μέχρι στιγμής όλα τα προγνωστικά δείχνουν, πως φέτος η νίκη στο διαγωνισμό θα είναι... ανδρική υπόθεση, αφού στην πρώτη πεντάδα, βλέπουμε πια μόνο άντρες τραγουδιστές (άντρες στέλνουν φέτος στο διαγωνισμό εκτός από την Ελβετία, τη Ρωσία και την Ολλανδία και η Ιταλία και η Σουηδία), ενώ η Τάμτα με το τραγούδι της Κύπρου και η Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι της Ελλάδας, καθώς και η Michela Pace που εκπροσωπεί την Μάλτα, είναι οι μόνες γυναίκες που εμφανίζονται πλέον στην πρώτη δεκάδα.

 

Τέλος στην πρώτη δεκάδα συναντάμε και δύο μπάντες και μουσικές κολεκτίβες τους KEiiNO που εκπροσωπούν τη Νορβηγία (10η θέση στα προγνωστικά) και τους Hatari που εκπροσωπούν την Ισλανδία (5η θέση στα προγνωστικά). 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!