GOSSIP

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου - Βίκυ Κάβουρα: Τελικά ποιος λέει αλήθεια;

Πολλοί έχουν μπερδευτεί με το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ του γνωστού ποδοσφαιριστή και των δυο διάσημων γυναικών, αφού ο καθένας τους μοιάζει να λέει διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ιστορίας.

Θυμίζουμε πως εδώ και λίγο καιρό είχε ακουστεί η φήμη πως ο λόγος που ο γνωστός ποδοσφαιριστής χώρισε με τη διάσημη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, ήταν το γεγονός πως είχε συνάψει δεσμό με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα και είχαν κυκλοφορήσει και πολλές παπαρατσίστικες φωτογραφίες τους.
 

Παρόλα αυτά, η ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, διέψευσε με τον τρόπο της τα όσα γράφτηκαν: ” Αυτό που με έχει κουράσει είναι ότι φαίνεται ότι είμαι μία γυναίκα που περνάει πάρα πολύ ωραία και έχει μία έντονη ερωτική ζωή… γυρνάω σπίτι μόνη μου. Αυτό είναι το στενάχωρο! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε! Επίσης με ενοχλεί πολύ ότι αφορά την ηθική και όταν μπλέκονται πράγματα με αναλήθειες και επιμένουν κιόλας που αφορούν σε οικογένειες και παιδιά αυτά δεν τα μπορώ. Αυτά όμως πάμε να τα λύσουμε αλλιώς”.

Από την άλλη, η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και προκάλεσαν έκπληξη τα όσα είπε σχετικά με τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. Η τραγουδίστρια απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τη σχέση του Σάββα με τη Βίκυ Κάβουρα: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

«Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με την Κάβουρα!», συμπλήρωσε και συνέχισε λέγοντας:  «Φταίω για τον χωρισμό γιατί τον άφησα πολύ μόνο του». Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε πως ο κόσμος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του σχετικά με το τι συνέβη.  Το Πρω1νό επικοινώνησε με τον Σάββα ο οποίος είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ότι θέλει η Αγγελική»!

Η Βίκυ Κάβουρα λίγες ώρες μετά τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, έσπευσε να κάνει μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα, έγραψε: “Το χαμόγελό μου εκφράζει την ελευθερία μου και κανείς δεν μπορεί να μου το κλέψει”!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!