GOSSIP

Η Kylie Jenner έφυγε από το ριάλιτι των Kardashians - Φήμες πως είναι έγκυος

H Kylie Jenner, η μικρότερη από τις αδελφές Kardashians, αποφάσισε να σταματήσει να συμμετέχει στα γυρίσματα του τηλεοπτικού ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians και οι εκατομμύρια φαν της πιστεύουν πως είναι και πάλι έγκυος!

Την είδηση πως η Kylie δεν συμμετέχει πλέον στα γυρίσματα του ριάλιτι που έκανε διάσημη την οικογένεια Kardashians, αποκάλυψε το Us Weekly, το οποίο όμως εξηγεί πως αυτό είναι προσωρινό και επικαλείται πηγή από τον φιλικό κύκλο της Kylie, η οποία αναφέρει πως η νεαρή σταρ θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από το ριάλιτι, εξαιτίας του σκανδάλου που προκάλεσε η κολλητή φίλη της η Jordyn Woods, η οποία πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως έκανε σεξ με τον Tristan Thompson, τον σύντροφο της Khloe Kardashian.


Η πηγή αναφέρει πως η Kylie δεν αντέχει αυτό το διάστημα να χειριστεί το θέμα πως η κολλητή της είναι αυτή που προκάλεσε τον χωρισμό της αδελφής της.


Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η Kylie σταματά το KUWTK, φούντωσαν οι φήμες πως η 21χρονη είναι ξανά έγκυος.


Αφορμή για τις φήμες στάθηκε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Kylie με το μανικιούρ της σε ροζ και γαλάζιους τόνους και πολλοί πιστεύουν πως η Kylie (που πέρυσι απέκτησε μια κόρη την Stormi με τον ράπερ Travis Scott) είναι ξανά έγκυος και αναρωτιέται ποιο θα είναι το φύλο του δεύτερου παιδιού της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Mar 26, 2019 at 7:59pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!