GOSSIP

Σοκ έπαθε η Φωτεινή Δάρρα - Είδε την πτώση της γυναίκας στο Mall

Η γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα και μάλιστα είχε μαζί της και το παιδί της.

Η ίδια αποκάλυψε μέσω social media  αναρτώντας μια μαύρη φωτογραφία, πως  έτυχε, χθες Τετάρτη,  να βρίσκεται στο Mall της Αθήνας, τη στιγμή που μια γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο του κτιρίου και έχασε τη ζωή της. 

«Ήμουν με το παιδί μου. Την τράβηξα πίσω για να μην δει το θέαμα. Προσεύχομαι να είναι καλά» έγραψε στα social media η Φωτεινή.


Σήμερα η τραγουδίστρια μίλησε για το σοκ που υπέστη και είπε "Είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Περπατούσα αμέριμνη μαζί με τον άνδρα μου και το παιδί μου μέσα στο εμπορικό κέντρο. Κατευθυνόμασταν προς το σημείο που έπεσε η γυναίκα και ξαφνικά ακούμε έναν δυνατό θόρυβο. Από τον  εκκωφαντικό ήχο καταλάβαμε ότι ένας άνθρωπος ήταν νεκρός στο έδαφος! Επικράτησε πανικός, με τους υπεύθυνους του εμπορικού κέντρου να φωνάζουν στον κόσμο να μείνει μέσα στα μαγαζιά για να μην αντικρύσει την νεκρή γυναίκα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα από ένα εύθυμο κλίμα που υπήρχε με τον κόσμο να χαμογελάει ξαφνικά να μετατρέπεται σε μια τεράστια τραγωδία!"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!