GOSSIP

Η Φουρέιρα ετοιμάζει τραγούδι με πασίγνωστο Αμερικανό ράπερ

Το Fuego, και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες στην Ελένη Φουρέιρα για διεθνή καριέρα και τώρα η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται να συνεργαστεί με έναν πασίγνωστο διεθνούς φήμης μουσικό.

Τώρα λοιπόν μάθαμε πως η Ελένη Φουρέιρα θα συνεργαστεί με τον πολυβραβευμένο Snoop Dogg και τον ταλαντούχο K.A.A.N., σε ένα τραγούδι – έκπληξη με τον τίτλο «Sirens»!

Snoop Dogg

KAAN

Το «Sirens», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone»με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Το «Sirens» θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, σε λίγες ημέρες και η ίδια η Ελένη το ανακοίνωσε μέσω Instagram

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on Mar 27, 2019 at 4:15am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!