GOSSIP

Eurovision: Ντούσκα και Τάμτα είναι πλέον μαζί στα προγνωστικά

Στις 18 Μαΐου θα γίνει ο μεγάλος τελικός του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision, που θα γίνει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ και διαρκώς αλλάζουν τα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. 

Η αλήθεια είναι πως πλέον, σταθερά εδώ και αρκετές εβδομάδες, μεγάλο φαβορί για τη νίκη, εμφανίζεται να είναι το τραγούδι της Ολλανδίας, ενώ το τραγούδι της Ρωσίας, βρίσκεται πλέον δεύτερο στα προγνωστικά.


Διαρκώς όμως έχουμε αλλαγές στο ποιες χώρες συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, μάλιστα και τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου, έχουν αλλάξει πλέον θέσεις στα προγνωστικά και πλέον εμφανίζονται με διαφορά μόνο μιας θέσης.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eurovisionworld.com, τις τελευταίες μέρες το τραγούδι Better Love με το οποίο η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, εμφανίζει ανοδική πορεία στα προγνωστικά και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση (από την 13η στην οποία ήταν αρχικά αμέσως μετά την πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού).


Αντίθετα το τραγούδι Replay με το οποίο η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, μολονότι αρχικά βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα στα προγνωστικά, το τελευταίο διάστημα εμφανίζει καθοδική πορεία και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση.


Το σίγουρο είναι πως σύμφωνα πάντα με όσα προβλέπουν τα γραφεία στοιχημάτων και το τραγούδι της Κύπρου και το τραγούδι της Ελλάδας αρέσουν πολύ και είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα της τελικής κατάταξης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!