GOSSIP

Κάποτε η Kate Middleton είχε πέσει θύμα κακόγουστης φάρσας με προφυλακτικά

Σήμερα είναι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και στο μέλλον ο σύζυγός της θα γίνει ο βασιλιάς της Βρετανίας και δύσκολα μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα τολμούσε να κάνει τώρα μια τόσο κακόγουστη φάρσα στην Kate Middleton, σαν αυτή που μάθαμε πως της έκαναν κάποιοι πριν από χρόνια.

Την αποκάλυψη πως η Kate Middleton κάποτε υπήρξε θύμα μιας ιδιαίτερα κακόγουστης φάρσας, την έκανε η βιογράφος Katie Nicholl, που έχει γράψει το βιβλίο Kate: Η μελλοντική βασίλισσα και αυτή η φάρσα έφινε πριν από πολλά χρόνια, όταν η Kate λίγο πριν γίνει φοιτήτρια σε κολέγιο, αποφάσισε να εργαστεί το καλοκαίρι, πριν ξεκινήσεις τις σπουδές της.

To καλοκαίρι λοιπόν πριν η Kate πάει στο Κολέγιο ξεκίνησε να εργάζεται στη Μαρίνα του λιμανιού του Southhampton πάνω σε κάποια γιοτ.

Τα καθήκοντά της συμπεριλάμβαναν το να πλένει τα καταστρώματα, να κουβαλάει πολύ βαριά κουτιά, καθώς και να κάνει επιδείξεις ασφαλείας στους καλεσμένους.

Σε μία από αυτές τις επιδείξεις με τα σωσίβια, οι συνάδελφοι της Kate αποφάσισαν να της κάνουν μια πραγματικά κακόγουστη φάρσα.

Γέμισαν το σωσίβιο που θα φορούσε η Kate με προφυλακτικά ώστε όταν το φορούσε αυτά να την “έλουζαν” στη  μέση της παρουσίασης και μπροστά στους καλεσμένους του γιοτ. Όταν συνέβη αυτό, η Kate δεν το βρήκε καθόλου αστείο.

Η Katie Nicholl μίλησε με το skipper Cal Tomlinson o oποίος της διηγήθηκε την ιστορία και την έβαλε μέσα στο βιβλίο της “Κate: The Future Queen”.

“Όταν τράβηξε το έμβολο, αυτό το πράγμα εξερράγη και πάρα πολλά προφυλακτικά έπεσαν κάτω. Εκείνη ένιωσε πάρα πολύ ντροπιασμένη. Το πήρε πιο σοβαρά από ότι θα το έπαιρναν κάποιοι άλλοι αλλά δεν το “τράβηξε” περισσότερο. Ήταν θυμωμένη στην αρχή, αλλά μετά ηρέμησε και δε θυμάμαι να τους εκδικήθηκε μετά”.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον τους εκδικήθηκε με το να γίνει αυτή που έγινε, αλλά οπωσδήποτε δεν το έκανε γι αυτούς συγκεκριμένα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!