GOSSIP

Ο Justin Bieber παραδέχτηκε πως ακόμα αγαπάει την Selena Gomez

Μπορεί ο διάσημος τραγουδιστής Justin Bieber να έχει πλέον παντρευτεί και να δηλώνει πως θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά με τη σύζυγό του και διάσημο μοντέλο Hailey Baldwin, αλλά ακόμη και σήμερα, υπάρχουν πολλοί φαν του, που ήθελαν να τον δουν να είναι ζευγάρι με τη Selena Gomez.

Και η αλήθεια είναι πως ο Justin και η Selena είχαν για χρόνια ένα μεγάλο ερωτικό δεσμό, με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά υπήρξαν για πολλούς, το απόλυτο teen couple και οι φαν τους ονειρεύονταν να τους δουν κάποια στιγμή παντρεμένους και με παιδιά.


Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς και κάποιοι δεν μπορούν ακόμα να το χωνέψουν και βομβαρδίζουν τα social media του Justin και της Hailey (αλλά και της Selena) με σχόλια πως ο Justin έκανε λάθος που παντρεύτηκε την Hailey.


Και ένα τέτοιο σχόλιο, φάνηκε να εξαγρίωσε τον Justin Bieber, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τη σύζυγό του και ζήτησε από τους φαν του να σταματήσουν να παρενοχλούν τη γυναίκα του με μηνύματα για την Selena Gomez και δημοσίευσε ένα τέτοιο μήνυμα ως παράδειγμα προς αποφυγή.


Το πικρόχολο μήνυμα, έλεγε πως ο Justin παντρεύτηκε την Hailey μόνο και μόνο για να εκδικηθεί την Selena, τόνιζε πως δεν αγαπά πραγματικά και πως η Hailey είναι ένα άτομο που για να αποκτήσει φήμη κοιμήθηκε ακόμα και με τον τραγουδιστή Shawn Mendes.


Όμως ο Justin στην απάντηση που έδωσε στο συγκεκριμένο μήνυμα, στην ουσία παραδέχτηκε δημόσια πως πάντα αγαπούσε και συνεχίζει να αγαπά την Selena Gomez και αντί να ηρεμήσει τα πράγματα, μάλλον έριξε λάδι στη φωτιά, αφού αυτή η δημόσια παραδοχή πως ο Justin ακόμα αγαπά την Selena, έκανε πολλούς φαν να είναι βέβαιοι πως ο Justin θα πάρει διαζύγιο και τελικά θα παντρευτεί την Selena!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!