GOSSIP

Λίγοι έχουν προσέξει πως η Kate Middleton φορά 3 δαχτυλίδια στο ίδιο δάχτυλο

Μολονότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, εδώ και χρόνια βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο τς δημοσιότητας και έχει πραγματοποιήσει αναρίθμητες επίσημες εμφανίσεις, πολλοί δεν έχουν προσέξει πως η Kate Middleton, φορά, σχεδόν πάντα, τρία δαχτυλίδια στο ίδιο δάχτυλο.

Η αλήθεια είναι πως η Δούκισσα, συχνά στις επίσημες εμφανίσεις της φορά τόσο εντυπωσιακά κοσμήματα και τιάρες, που λίγοι προσέχουν τα δαχτυλίδια της, και πολλοί νομίζουν πως η Kate απλά φορά πάντα ένα μονόπετρο με ένα μεγάλο ζαφείρι.


Πράγματι η Kate φορά πάντα αυτό το μονόπετρο με το ζαφείρι, το οποίο αποτελεί το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και κάποτε άνηκε στην πεθερά της, την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana. 


Όμως πλάι σε αυτό το δαχτυλίδι, φορά πάντα και δυο ακόμη μικρά δαχτυλίδια, που κάποιοι νόμιζαν πως τα φορά, για να "στηρίζουν" το μεγάλο μονόπετρο.'


Ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Το ένα δαχτυλίδι, είναι φτιαγμένο από χρυσάφι από ένα συγκεκριμένο ορυχείο της Ουαλίας, το Clogau St. David's. Και αυτό το λεπτό χρυσό δαχτυλίδι είναι η βέρα του γάμου της, καθώς εδώ και πάνω από 1 αιώνα, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, φορούν μόνο βέρες, που είναι φτιαγμένες από χρυσάφι από το συγκεκριμένο ορυχείο. 


Τέλος το  άλλο δαχτυλίδι, είναι επίσης φτιαγμένο από χρυσό και έχει πολλά μικρά διαμαντάκια και αυτό είναι το δώρο που έλαβε η Kate από το σύζυγό της πρίγκιπα William όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον George και έκτοτε το φορά πάντα μαζί με τη βέρα της και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!