GOSSIP

Είδαμε την Kylie Jenner χωρίς πολύ μακιγιάζ και δείχνει... αγνώριστη [εικόνες]

Η μικρότερη από τις αδελφές Kardashians, η μόλις 21 ετών Kylie Jenner, σίγουρα ξέρει πως να βάφεται, για αυτό και έγινε beauty guru για πολλές νεαρές γυναίκες και κατάφερε να χτίσει μέσα σε λίγα χρόνια, μια εταιρία καλλυντικών που εξελίχθηκε σε κολοσσό και την έκανε δισεκατομμυριούχα.  

Και το πόσο καλά βάφεται η Kylie, το καταλάβαμε τώρα που την είδαμε σε νέες πόζες της, στις οποίες φορά ελάχιστο μακιγιάζ.


Οι νέες φωτογραφίες της Kylie, τραβήχτηκαν, ενώ η νεαρή σταρ έκανε βόλτες στο Λος Άντζελες, παρέα με τον αγαπημένο της makeup artist Ariel Tejada. Και μπορεί η Kylie να είχε πλάι της το μακιγιέρ που έγινε διάσημος χάρη στη συνεργασία τους, αλλά σε αυτές τις πόζες, η Kylie είναι ελάχιστα βαμμένη, δεν έχει κάνει contouring και δεν φορά το χαρακτηριστικό μολύβι χειλιών και το κραγιόν που σχεδόν ποτέ δεν αποχωρίζεται.


Και όπως θα δείτε η Kylie δείχνει... αγνώριστη, χωρίς το κραγιόν της και κάπως έτσι καταλάβαμε πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα lip kits της γίνονται κάθε φορά ανάρπαστα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!