GOSSIP

Μετά από 25 χρόνια η Elizabeth Hurley φόρεσε ξανά αυτό το σέξι φόρεμα [εικόνες]

To 1994, η 28χρονη τότε ηθοποιός Elizabeth Hurley, εμφανίστηκε  στην πρεμιέρα της ταινίας «4 Γάμοι και Μία Κηδεία» συνοδεύοντας τον Hugh Grant και όλοι σχολίασαν το τολμηρό και άκρως αποκαλυπτικό Versace φόρεμά της, με τις παραμάνες. Και τώρα, η Liz φόρεσε ξανά το ίδιο φόρεμα και μας απέδειξε πως μαι είναι αγέραστη.

Η 53χρονη σήμερα Elizabeth Hurley, δέχτηκε να ποζάρει φορώντας το ίδιο, vintage πια, μαύρο Versace φόρεμα και πόζαρε για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού Harper's Bazaar.


Και όπως θα δείτε και σήμερα η Elizabeth δείχνει κουκλάρα με το αυτό το φόρεμα, ενώ η ίδια εξομολογήθηκε στο περιοδικό, πως ούτε τότε, ούτε ακόμα και σήμερα, μπορεί να το πιστέψει πως αυτό το φόρεμα, προκάλεσε τόσο ντόρο και την έκανε ακόμα πιο διάσημη σε μια νύχτα.

"Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη για αυτό που ακολούθησε μετά από τη μέρα που έβαλα αυτό το φόρεμα" λέει η Liz, που μετά από εκείνη την ημέρα είδε τις μετοχές της ως μοντέλο να εκτοξεύονται στα ύψη έκλεισε συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών, έγινε διάσημη και εκτός Μ. Βρετανίας και ξεκίνησε τη φιλία της με την οικογένεια Versace.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!