GOSSIP

Συνελήφθη ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός Michael Madsen

Σοβαρούς νομικούς μπελάδες αντιμετωπίζει ο 61χρονος ηθοποιός Michael Madsen, μετά την πρόσφατη σύλληψή του από την αστυνομία της Καλιφόρνια.

Ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός, που συμμετείχε σε πολλές ταινίες του πασίγνωστου σκηνοθέτη Quentin Tarantino (από το φιλμ Reserbvoir Dogs, μέχρι το Kill Bill) και συμμετέχει και στη  νέα πολυαναμενόμενη ταινία Once Upon A Time In Hollywood, όπου πρωταγωνιστούν οι Brad Piit και Leonardo DiCaprio, το βράδυ της Κυριακής (24/03) συνελήφθη μετά από τροχαίο ατύχημα.

Όπως έγινε γνωστό ο ηθοποιός έπεσε με το αυτοκίνητο του σε κολώνα,  σε δρόμο στο Malibu της Καλιφόρνια.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και διαπιστώθηκε πως ο Michael Madsen ήταν καλά στην υγεία του. Παρόλα αυτά, του έκαναν άλκοτεστ και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν μεθυσμένος. Έτσι, οι αστυνομικοί τον ηθοποιό στο Τμήμα, όπου και έμεινε όλο το βράδυ.

Το πρωί της Δευτέρας (25/03) πληρώθηκε εγγύηση 15.000 δολαρίων και ο ηθοποιός μπόρεσε να πάει στο σπίτι του, ενώ οι δικαστικές αρχές του επέβαλλαν να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης για 30 ημέρες.


Αυτή είναι η δεύτερη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού για οδήγηση υπό των επήρεια ουσιών, αφού είχε κάνει ανάλογο αδίκημα το 2012.


Ο δικηγόρος του είπε πως ο πελάτης του έπαιρνε συνταγογραφημένα φάρμακα, που πιθανά επηρέασαν το αποτέλεσμα του τεστ κατανάλωσης ουσιών.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!