GOSSIP

Αναπάντεχοι μπελάδες για τους Meghan & Harry λίγο πριν τη γέννα

Φαίνεται πως ο ανάδρομος Ερμής, δεν κάνει εξαιρέσεις και προκαλεί αναπάντεχους μπελάδες, καθυστερήσεις και αναποδιές ακόμα και στα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αυτή την εβδομάδα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, είχαν προγραμματίσει να κάνουν την μετακόμιση στο νέο τους σπίτι, το Frogmore House, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί, αφού κάτι άλλαξε όλα τα πλάνα του διάσημου ζευγαριού.


Θυμίζουμε πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, αποφάσισαν να μην μείνουν στο παλάτι του Κένσινγκτον, όπως αρχικά είχε μαθευτεί και να στήσουν το δικό τους σπιτικό στο Frogmore Cottage, στο οποίο έγιναν πολλές εργασίες ανακαίνισης προκειμένου να είναι έτοιμο για να στεγάσει και το μωρό που περιμένει το ζευγάρι και την μητέρα της Meghan, τη Doria Ragland, που λέγεται πως μετακομίζει μόνιμα στην Αγγλία για να είναι πλάι στην κόρη της, πριν και μετά τη γέννα.


Όμως τώρα το δημοσίευμα της Daily Mail, λέει πως μια αλλαγή στα σχέδια ανακαίνισης του σπιτιού, προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσει στις εργασίες και πως το ζευγάρι δεν θα μπορέσει να μετακομίσει στο νέο του σπίτι αυτή την εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να κάνει υπομονή ακόμα και για διάστημα 4 εβδομάδων, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.


Μάλιστα το δημοσίευμα επισημαίνει, πως αυτό σίγουρα έχει ενοχλήσει το ζευγάρι, αφού η μετακόμιση τελικά πιθανά θα γίνει μόλις λίγες μέρες πριν τη γέννα της Markle, η οποία αναμένεται να γίνει στα τέλη Απριλίου.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!