GOSSIP

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις της Barbra Streisand για τα "θύματα" του Jackson

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιός Barbra Streisand που υπήρξε ένα από τα "ινδάλματα" του Michael Jackson, σε νέα της συνέντευξη, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα αποκάλυψε το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland και αυτά που είπε εξόργισαν πολλούς, ακόμα και τους φαν της.

Η συνέντευξη της Streisand δημοσιεύτηκε χθες Παρασκευή 22 Μαρτίου στους The Times of London, και ήδη έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων.


Σε αυτή τη συνέντευξη, μετά από σχετική ερώτηση,  η Barbra αρχικά δηλώνει πως πιστεύει απολύτως, τα όσα ισχυρίζονται στο ντοκιμαντέρ οι φερόμενοι ως θύματα του Michael Jackson ( o Wade Robson kai o James Safechuck, που αποκάλυψαν πως ο ποπ σταρ τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά), όμως μετά έκανε δηλώσεις που εξόργισαν πολλούς.


Η διάσημη τραγουδίστρια συνέχισε με το να λέει τα ακόλουθα για τον Jackson και τα θύματα του:  "Οι σεξουαλικές του ανάγκες ήταν οι σεξουαλικές του ανάγκες και προέρχονταν από τα όσα έζησαν στην παιδική του ηλικία ή το όποιο DNA είχε. Μπορείς να πεις "κακοποιημένα", αλλά αυτά τα παιδιά (σ.σ. τα θύματα του Jackson) ήταν ενθουσιασμένα που βρίσκονταν εκεί (σ.σ. στη Neverland) και συνέχισε "¨Και οι δυο έχουν παντρευτεί σήμερα και έχουν αποκτήσει παιδιά, άρα δεν τους σκότωσε".


Και όταν ρωτήθηκε αν έχει θυμώσει με τον Michael Jackson με αυτά που άκουσε να λένε τα θύματά του στο ντοκιμαντέρ είπε: "Νιώθω μια μείξη συναισθημάτων. Νιώθω άσχημα για τα παιδιά, νιώθω άσχημα για αυτόν. Αλλά υποθέτω πως κατηγορώ τους γονείς που άφηναν τα παιδιά να κοιμηθούν μαζί του. Γιατί είχε ο Jackson αυτή την ανάγκη να έχει δίπλα του παιδιά, που ντύνονταν σαν αυτόν, χόρευαν σαν αυτόν και φορούσαν τα ίδια παπούτσια και καπέλα...".


Αυτές οι δηλώσεις της σταρ προκάλεσαν οργισμένα σχόλια στα social media, καθώς πολλοί, ακόμα και θαυμαστές της, βρίσκουν απαράδεκτο το γεγονός πως κατηγορεί τα ίδια τα παιδιά (και τους γονείς τους), για τα όσα τους συνέβησαν και δεν δείχνει να μην κατηγορεί για τίποτα τον Jackson, μολονότι η ίδια δηλώνει πως πιστεύει τους ισχυρισμούς των παιδιών!.

Και ειδικά η δήλωση της Streisand, πως η σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών τελικά "δεν τα σκότωσε", έχει προκαλέσει τις πιο έντονες αντιδράσεις.

Δείτε μερικά μόνο από τα σχόλια


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!