GOSSIP

Νεκρός 35χρονος τραγουδιστής κάντρι - Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος

Σοκ προκάλεσε στους φαν της κάντρι μουσικής, η είδηση πως ένας 35χρονος τραγουδιστής, σκοτώθηκε από ατύχημα που έγινε με όπλο, που χρηισμοποιούνταν για τα γυρίσματα του νέου του μουσικού βιντεοκλίπ.

Ο λόγος για τον Τζάστιν (Justin Carter), ο οποίος, έχασε από ατύχημα τη ζωή του, αφού όπως διαβάσαμε στο protothema.gr, πάτησε κατά λάθος την σκανδάλη του όπλου του, που χρησιμοποιούνταν για τους σκοπούς του βίντεο κλιπ, με αποτέλεσμα το βλήμα να διαπεράσει το μάτι και το κρανίο του. Το ατύχημα έγινε στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Τέξας.

Η μητέρα του Τζάστιν Κάρτερ, Σίντι ΜακΚλίναν δήλωσε συντετριμμένη από την τραγική είδηση ενώ υπογράμμισε ότι η μουσική ήταν ο κόσμος του άτυχου τραγουδιστή. Μιλώντας στο Fox News είπε ότι η τραγωδία συνέβη την Κυριακή, λίγο πριν τελειώσει την περιοδεία του, ενώ τον θάνατό του επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του την Πέμπτη. 

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ αγαπητός και θεοσεβούμενος. Είχε μια Βίβλο στο δωμάτιό του, μία στο προσκεφάλι του και μία στο φορτηγό του. Στήριζε τις φιλανθρωπικές οργανώσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Τζάστιν Κάρτερ είχε όλα τα φόντα να γίνει ο επόμενος Γκαρθ Μπρουκς λένε οι άνθρωποι που τον ήξεραν, ενώ πρόσφατα είχε κλείσει στμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!