GOSSIP

Να γιατί Harry & Meghan μετακομίζουν μακριά από τους William & Kate

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί για "κόντρα" μεταξύ των δύο διάσημων ζευγαριών, ένας ειδικός σε θέματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχει λογικές εξηγήσεις για όλα όσα ακούγονται.

O Dickie Arbiter, που είναι πρώην εκπρόσωπος τύπου της Bασίλισσας Ελισάβετ με νέες δηλώσεις του εξηγεί για ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μετακομίζουν μακριά από τους Kate & William και γιατί τα δύο ζευγάρια "χώρισαν" και τα γραφεία Τύπου τους.

Μιλώντας στο USWeekly λοιπόν ξεκαθάρισε πως: “O λόγος που ο Harry και η Meghan μετακομίζουν μακριά από το Παλάτι του Kensington είναι ότι αυτή τη στιγμή ζουν στριμωγμένα. Το σπίτι τους αποτελείται από δυο κρεβατοκάμαρες, ένα σαλόνι και μια τραπεζαρία στο κάτω μέρος. Δεν έχουν εξωτερικό χώρο και η κατοικία δεν είναι αρκετά μεγάλη για να ζήσει εκεί μια οικογένεια.”

Και γιατί εκτός από το διαχωρισμό των σπιτιών διαχωρίζουν και τα γραφεία επικοινωνίας τους,ο  Dickie Arbiter είπε: ” Ο Harry αποφάσισε ότι θέλει να έχει πλέον το δικό τους ξεχωριστό γραφείο κάτι το οποίο είναι δίκαιο. Όσο ήταν ανύπαντρος, ζούσε στο παρασκήνιο μαζί με το μεγάλο του αδερφό και τη νύφη του. Τώρα όμως που παντρεύτηκε θέλει να δημιουργήσει τη δική του comfort zone μαζί με τη σύζυγό του και αυτό βγάζει νόημα. Δε γίνεται πλέον ένα μικρό προσωπικό να τρέχει τα γραφεία τόσων ανθρώπων. Είναι θέμα εξέλιξης. ”

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!