GOSSIP

Κάποιος σχολίασε τα κιλά της Μαρίας Κορινθίου και δείτε τι του απάντησε

Η Μαρία Κορινθίου σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τη θεατρική παράσταση "Η Νεράιδα και το Παλικάρι" όπου υποδύθηκε το ρόλο που κάποτε ενσάρκωσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον κινηματογράφο.

Και τώρα η παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» βρέθηκε στην Κρήτη και ένας από τους θεατές αποφάσισε να γράψει στα social media για κάτι που είδε και τον ενόχλησε και στην ουσία κοροϊδεύει την Μαρία Κορινθίου για τα κιλά της.

«Είχα δει κάτι σκηνές με Κορινθίου στο Νεράιδα και το Παλικάρι. Είναι διπλάσια από τον ηθοποιό που της έβαλαν να κάνει τον γαμπρό που της έφεραν με συνοικέσιο. Γελοίο θέαμα. Δεν την βρίσκω τώρα την σκηνή, αλλά κοιτάξτε μέγεθος συγκριτικά με τους άντρες», έγραψε.

Φυσικά, αυτό το είδε η Μαρία Κορινθίου και του απάντησε:  «Να κάτσε περίμενε να σου δείξω εγώ….δεν έχεις καλά το πλάνο» για να πάρει την απάντηση: «Ε ναι, και αν βρεις άλλο πιο μακρινό δεν θα φαίνεται τίποτα. Δεν έχω πρόβλημα με το σώμα σου, μια χαρά είναι, απλά όχι για τον συγκεκριμένο ρόλο Το «Γελοίο θέαμα» ήταν ότι ο τύπος που έκανε τον «άξεστο που σου κάνουν συνοικέσιο» ήταν πιο μικροκαμωμένος».

 

Το πικρόχολο μήνυμα 

Και η απάντηση της Μαρίας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!