GOSSIP

Paris Match: Οι δύο άγνωστες ιστορίες για την Μπέτυ Μπαζιάνα

Το Paris Match φιλοξενεί ένα εκτενές αφιέρωμα στη σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα. Από το πώς γνωρίστηκε με τον Αλέξη Τσίπρα έως τον ρόλο που παίζει σήμερα στη ζωή του αλλά και στην πολιτική.

Ανάμεσα στα άλλα, όμως, αποκαλύπτει και δύο άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνίστρια την Πρώτη Κυρία της χώρας. 

Η επίθεση σε παπαράτσι

«Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, την οποία η Vogue προσπάθησε να "ντύσει" πιο κομψά, εξασφαλίζει την ιδιωτικότητά της ακόμη κι αν χρειαστεί να επιτεθεί σε παπαράτσι. ''Δεν κάνετε ένα τίμιο επάγγελμα'', είπε σε έναν, κάποια μέρα, στην παραλία», γράφει το περιοδικό.

Το δικαστήριο με τον καθηγητή της, με δικηγόρο τη Ζωή! 

Ομως, το γαλλικό περιοδικό αποκαλύπτει και μια ακόμη άγνωστη ιστορία με πρωταγωνίστρια την Περιστέρα Μπαζιάνα. «Μπορεί η Περιστέρα να προτιμά τη σκιά, αλλά έχει και έναν μειλίχιο χαρακτήρα. Και οι δυο πέρασαν στο πανεπιστήμιο, εκείνος στην Αθήνα εκείνη στην Πάτρα. Κατά τη διάρκεια της διατριβής της δεν δίστασε να εναντιωθεί στον καθηγητή της Δημήτρη Λυμπερόπουλο, ο οποίος την κατηγόρησε για κλοπή δεδομένων. Η Μπαζιάνα πήρε το ρίσκο να τον μηνύσει. Την υπερασπίστηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μετά από πέντε χρόνια δικαστικής μάχης, κέρδισε. Οι φίλοι της την περιγράφουν ως μαχητική, αποφασιστική και δυναμική», γράφει χαρακτηριστικά το Paris Match. 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!