GOSSIP

H Meghan Markle θα κάνει και δεύτερο baby shower party

Η Δούκισσα του Σάσεξ, διανύει πλέον τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και η γέννα αναμένεται να γίνει στα τέλη Απριλίου, ενώ η ίδια μέχρι τότε πιθανά θα σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Ήδη το βρετανικό παλάτι ανακοίνωσε πως η Meghan Markle δεν έχει κάποια προγραμματισμένη δημόσια εμφάνιση ή επίσημη εκδήλωση στην ατζέντα της για αρκετές εβδομάδες και όλοι θεωρούν πως η Δούκισσα βρίσκεται σε "άτυπη" άδεια εγκυμοσύνης.


Ωστόσο τα media συνεχίζουν να ασχολούνται με ό.τι κάνει η Meghan και τώρα νέο δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει πως η Δούκισσα, μετά το baby shower που έκανε στη Νέα Υόρκη, ετοιμάζει και δεύτερο baby shower party στην Αγγλία.


Θυμίζουμε πως το πρώτο πάρτι για το μωρό της, είχε γίνει στη Νέα Υόρκη σε ακριβό ξενοδοχείο του Μανχάταν και εκεί είχαν βρεθεί πολλοί celebrities - φίλοι της Meghan όπως η Serena Williams. Μάλιστα είχε γραφτεί πως εκείνο το πάρτι στις ΗΠΑ κόστισε 200.000 δολάρια.


Τώρα το νέο δημοσίευμα, αναφέρει πως το νέο baby shower party θα γίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και πως εκεί θα βρεθεί η μητέρα της Meghan, η Doria Ragland και ελάχιστοι καλεσμένοι (το δημοσίευμα κάνει λόγο για 6 με 7 καλεσμένους).


Τέλος το δημοσίευμα αναφέρει πως η Meghan σκόπευε να κάνει το πάρτι για την επικείμενη άφιξη του μωρού της στο νέο της σπίτι, το Frogmore House, στο οποίο θα ζει μόνιμα με τον Harry, αλλά οι εργασίες ανακαίνισης δεν έχουν ολοκληρωθεί έτσι το πάρτι θα γίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Η Μeghan και η μητέρα της
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!