GOSSIP

H κόρη του Michael Jackson αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει; Τι λέει η ίδια

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα η 20χρονη κόρη του Michael Jackson και γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Paris Jackson και δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα το ΤΜΖ, ανέφερε πως ασθενοφόρο έσπευσε το πρωί στο σπίτι της Paris και την μετέφερε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατάστασή της είναι σταθερή. Μάλιστα το δημοσίευμα έκανε λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας και τη συνέδεε με το σκάνδαλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για συστηματική κακοποίηση ανηλίκων από τον θρύλο της ποπ Michael Jackson, από το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland.


Ωστόσο η ίδια η Paris, η οποία σύμφωνα με το Sky News έχει επιστρέψει στο σπίτι της και ξεκουράζεται και αρνείται τα πάντα περί αυτοκτονίας και κάνει λόγο για ψέματα. Όμως το Sky News επιβεβαιώνει πως η Paris χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο μετά από  ένα "περιστατικό" που συνέβη στο σπίτι της.

Η ίδια η Paris, διαψεύδει τα πάντα και μάλιστα έβρισε το ΤΜΖ μέσω twitter και αποκάλεσε ψεύτες όσους μιλούν για απόπειρα αυτοκτονίας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!