GOSSIP

Μάλλον δεν θα δούμε άλλες δημόσιες εμφανίσεις της εγκύου Meghan Markle

Η Δούκισσα του Σάσεξ, διανύει πλέον τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και όμως το τελευταίο διάστημα την είδαμε να κάνει πληθώρα δημοσίων εμφανίσεων ακόμα και ταξίδια στο εξωτερικό. Αλλά αυτά μάλλον δεν θα τα ξαναδούμε μέχρι να γεννήσει!

Μολονότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί πως η Meghan Markle, βρίσκεται σε "άδεια εγκυμοσύνης", εκπρόσωποι του παλατιού φρόντισαν να κάνουν μια επίσημη ανακοίνωση που τονίζει πως "η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχει καμιά άλλη επίσημη προγραμματισμένη εμφάνιση για το επόμενο διάστημα".


Το πιο πιθανό είναι πως η Δούκισσα αναμένεται να γεννήσει σε 5 ή 6 εβδομάδες και μέχρι τότε είναι μάλλον απίθανο να τη ξαναδούμε να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση και τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως την επόμενη φορά που η Meghan θα ποζάρει μπροστά στις κάμερες, πιθανά θα είναι όταν θα κρατά στην αγκαλιά το παιδί της.


Πάντως η ίδια είχε δηλώσει στο Vanity Fair πως σκόπευε να συνεχίσει να εργάζεται καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά κύκλοι από το παλάτι εξηγούν πως το να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις δεν σημαίνει πως θα σταματήσει να ασχολείται με τις φιλανθρωπικές δράσεις που έχει αναλάβει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!